Vacature jeugdwerker Miks - tijdelijk - 80% tot 100%

Miks zoekt een jeugdwerker. En ja, die mag energiek en sportief zijn! We werven een jeugdwerker aan om, in januari, februari en maart (en mogelijks nadien ook nog) allerhande ateliers op te zetten voor kinderen en jongeren. Iemand die feeling heeft met de jeugd van tegenwoordig in het erg diverse Brussel van vandaag. Heb je hier al ervaring in: top. Geen ervaring, maar enthousiast, leergierig en het type handen-uit-de mouwen? Ook goed. Solliciteer gauw, want je eerste Miks-dag is al in januari 2022!

Miks in Laken zoekt een JEUDGDWERKER (M/V) – 80%  - 100 %-  vervangingscontract januari – februari – maart met mogelijkheid tot verlenging

Wat doet Miks?

Miks is een deelwerking van D’BROEJ (De Brusselse Organisatie voor de Emancipatie van Jongeren). In de Bockstaelwijk in Laken organiseren we activiteiten voor en met kinderen en jongeren van 6 tot  25 jaar die in maatschappelijk kwetsbare situaties opgroeien. Miks wil een plek zijn waar de kinderen en jongeren zich altijd welkom voelen en waar ze terecht kunnen om hun talenten verder te ontwikkelen of nieuwe dingen te ontdekken. Miks gaat voor good vibes.

Wat mag je allemaal doen bij Miks?
- De groepen waar jij mee aan de slag gaat zijn kinderen van 6-12 jaar en meisjes van 12-16 jaar. Je activiteit is aangepast aan hun leeftijd, maar ook aan hun maatschappelijk profiel. De meeste kinderen en jongeren van Miks leven in kwetsbare situaties. Armoede, kansarmoede, discriminatie en/of moeilijke thuissituaties zijn hen niet vreemd.

- Je staat er niet alleen voor. Het enthousiaste team van Miks is er om je te helpen waar nodig. En bij Miks werken we veel samen met andere partners, vrijwilligers, scholen enzovoort. Als je Brussel en de organisaties die er actief zijn kent, helpt dat dus zeker om je sportieve ateliers uit te werken.

- Die ateliers hebben, samen met de andere pedagogische tools van Miks, op lange termijn als doel om kinderen en jongeren zelfzekerder te maken, hen te emanciperen en hen beter in hun vel te laten voelen. Dat doel heb je altijd voor ogen bij de begeleiding van een activiteit.

- Uiteraard hou je je aan afspraken: je komt op tijd, neemt deel aan vergaderingen van het team, respecteert je budget, plant dingen vooruit en voert die dan ook uit.

- Onze activiteiten zijn ook vaak ‘s avonds of in schoolvakanties. Ook dan kunnen we op je rekenen. En als iemand van de collega’s ziek is val je in. Je bent flexibel, quoi.

Arbeidsvoorwaarden
• Bediendecontract  (CAO’s van PC 329.01 zijn van toepassing)
• Volledige terugbetaling woon/werkverplaatsing en vergoeding voor verplaatsingen in opdracht.

Interesse?
Vertel Dorien in een mail waarom jij het team van Miks wil vervolledigen en stuur je CV mee. Brief en CV in onze brievenbus komen stoppen mag ook natuurlijk!
dorien.ackermans@dbroej.be
D’Broej vzw – deelwerking MIKS / Stefaniastraat 139 / 1020 Laken / 02 427 91 71